Kom vooral kijken op een van mijn ‘hangplekken’!

Veilige verpakking en postverzending zouden een door mij bewerkt sieraad onnodig duur maken.

U kunt veel beter zelf even gaan kijken op een van mijn ‘hangplekken’. Niet alleen zijn die allemaal een bezoek waard. Maar daar kunt u ter plekke uw keuze aanschaffen.

Situatie van 4 januari 2017

Marian voor haar etalage in Fredeshiem

Mijn favoriete goede doel:

Marian en David - Foto: Marco Hofstee - AD

Stichting Downsyndroom

Buitengoed Fredeshiem bij Steenwijk

Voorzijde Fredeshiem

Sieradenkast naast de entree

Tuk’s Theehuis bij Steenwijk

Vanaf 16 juni 2013 heb ik een ‘hangplek voor mijn slakkenhuis-hangers’ en vuurstenen broches, in het Tuk’s Theehuis op de Woldberg net benoorden Steenwijk: 'Hangplek': Tuk's Theehuis. Klik op foto’s hiernaast om het beeld te vergroten.

De openingstijden daar zijn van mei t/m september woensdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur en van oktober t/m april uitsluitend zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur

Al vanaf de winter van 2013 op 2014 heb ik een kast met mijn sieraden uit de natuur, slakkenhuis-hangers en vuurstenen broches, in de hall van het Buitengoed Fredeshiem bij Steenwijk: 'Hangplek' Buitengoed Fredeshiem, meteen naast de receptie. Klik op de foto’s hiernaast om het beeld te vergroten.

In de zeldzame gevallen dat het restaurant gesloten is, is de receptie dat meestal niet en vice versa. Ook in die gevallen kunt u dus ‘mijn’ kast bekijken.

Theeschenkerij De Wieden bij het bezoekerscentrum in Sint Jansklooster

Vanaf maart 2013 hangt er ook een selectie van mijn slakkenhuis-hangers in Theeschenkerij De Wieden, Beulakerpad 7 in Sint Jansklooster: 'Hangplek': Theeschenkerij De Wieden. Klik op de foto’s hiernaast om het beeld te vergroten.


De openingstijden van de theeschenkerij zijn van 1 april tot 1 november  van 10.00 tot 17.00 uur (vrijdags van 12.00 tot 17.00 uur). ‘s Maandags gesloten, behalve in juli en augustus.

In het winterseizoen, van 1 november tot 31 maart, uitsluitend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur.

Tuk's Theehuis

'Hangpaal' naast de balie

Theeschenkerij De Wieden - ingang

Uitstalling aan de balie

Kunsthuis Secretarie in Meppel

Voorzijde aan Hoofdstraat 22

Vitrine-etage

Vanaf medio februari 2017 zijn er ook slakkenhuis-hangers en diverse broches van hout en vuursteen van mij te zien in Kunsthuis Secretarie in de Hoofdstraat in Meppel: 'Hangplek': Kunsthuis Secretarie. Klik op foto’s hiernaast om het beeld te vergroten.

De openingstijden daar zijn van dinsdag t/m zondag van 13:00 tot 17:00 uur en op donderdag zelfs van 10:00 tot 17:00 uur

Hangplekken